ONTDEK ONSPARTNER PROGRAMMA

We werken graag samen met verkooppunten van spinningfietsen. Heb jij een webshop of fysieke winkel en verkoop je spinningfietsen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden van ons Partner Programma! Op basis van een selectie kiezen we partners waarvan wij denken dat de stijl, uitstraling en doelstelling bij ons past. Je ontvangt een doorlopende commissie over de afgesloten lidmaatschappen en kunt ons unieke aanbod inzetten als verkoop- & marketing tool. 

ENKELE VAN ONZE PARTNERS

SAMENWERKEN OM ELKAAR TE VERSTERKEN

De voordelen van het CycleMasters Partner Programma

04

Persoonlijk dashboard met alle data

01

Bied een totaalconcept bij de hardware

05

Vast contactpersoon voor vragen en marketinguitingen

02

Ontvang een terugkerende vergoeding

03

Wederzijdse promotie en marketingacties

Samenwerken met dé specialist op het gebied van Indoor Cycling

06

PARTNER REVIEW

“In onze jarenlange samenwerking met CycleMasters kunnen wij de klanten die bij ons een spinningfiets hebben gekocht één maand gratis CycleMasters aanbieden. Het fijne aan onze samenwerking is dat wij onze klanten nét dat beetje extra kunnen bieden om thuis aan de slag te gaan en actief te blijven! CycleMasters voorziet ons volledig van promotiemateriaal, zoals video’s, foto’s en teksten, zodat de implementatie voor ons nog eenvoudiger wordt gemaakt.”

Judith van Meijel – Betersport

WAT HOUDT EEN SAMENWERKING IN?

Als partner van CycleMasters® gaan we een samenwerking aan met als primaire doel om elkaar te versterken. Door middel van het aanbieden van een maand gratis sporten aan jouw klanten, kun je deze op een laagdrempelige manier laten kennis maken met CycleMasters®. 


Omdat er een interessant verdienmodel aan vast zit, gaan we ervan uit dat je als partner actief aan de slag gaat om zoveel mogelijk klanten aan te dragen. We hebben regelmatig contact met onze partners om te evalueren en te kijken hoe we de samenwerking kunnen optimaliseren. Daarnaast kijken we graag naar de mogelijkheden van gezamenlijke marketingacties, zoals blogartikelen, bike reviews en winacties.

HOE WERKT HET?

Je kunt als partner een maand gratis sporten bij CycleMasters weggeven. Dit is een vrijblijvende periode die indien er niet wordt opgezegd daarna maandelijks/jaarlijks (afhankelijk van het gekozen lidmaatschap) wordt verlengd. 


Als partner krijg je een unieke code en link. Zodra via deze link of met deze code een lidmaatschap wordt afgesloten ontvang je als partner een commissie. Deze fee is maandelijks en loopt door zolang het lidmaatschap actief is. 


Je krijgt ook een login voor het systeem FirstPromoter, waarmee je alle details, zoals geregistreerde trials, actieve leden en commissies, zelf op ieder moment kunt inzien.


Ben je een influencer of heb je een relevante blog in de sportbranche? Meld je dan hier aan voor ons affiliate programma.

REKENTOOL

Als CycleMasters® partner ontvang je 20% commissie per maand over elk via jou afgesloten lidmaatschap. De commissie wordt berekend over de lidmaatschapsfee excl. BTW en de commissie blijft lopen zolang het lidmaatschap actief is. De commissie wordt iedere maand uitgekeerd.


Om een beeld te krijgen wat dit je netto op kan leveren kun je onderstaande rekentool gebruiken.

CYCLEMASTERS

In 2008 is CycleMasters, destijds nog ClubVirtual, gestart met het produceren van virtuele spinning lessen voor de zakelijke fitnessmarkt. We groeiden uit tot dé expert op het gebied van spinning workouts en onze video’s zijn nog steeds bij meer dan 2400 fitness clubs wereldwijd te zien. Je vindt onze video’s bij clubs als Basic-Fit, Fit for Free en Anytime Fitness.


Sinds 2015 zijn onze workouts ook voor consumenten thuis toegankelijk. Een totaal cycling platform waar high-energy workouts, professionaliteit en expertise gecombineerd worden tot een complete beleving.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Na het invoeren van je gegevens zullen we contact opnemen om te kijken of een samenwerking voor beide partijen waardevol zou kunnen zijn.

CycleMasters B.V.

Jan van der Heydenstraat 26

2665 JA Bleiswijk


[email protected] / +31 (0)85 888 28 53

Copyright © CycleMasters 2020. Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden