ONTDEK ONS AFFILIATE PROGRAMMA

Ben je een influencer, heb je een relevante blog of een groot netwerk in de sportwereld en zou je graag affiliate willen worden van CycleMasters? Meld je nu aan en ontvang 20% commissie per maand over elk via jou afgesloten lidmaatschap.

HOE WERKT HET?

Commissie verdienen via het affiliateprogramma van CycleMasters is erg eenvoudig. Als affiliate ontvang je een unieke code en/of url die je kunt gebruiken voor de promotie van CycleMasters. Voor elke bezoeker die via deze link of met deze code lid wordt ontvang je 20% commissie over het lidmaatschap zolang het lidmaatschap loopt.


Ook voor de bezoeker heeft jouw promotie voordelen. Iedereen die via jouw link of code lid wordt, ontvangt namelijk 50% korting op het de eerste betaalde maand van het CycleMasters lidmaatschap.


Maandelijkse inkomsten

Creëer een maandelijkse inkomstenbron met commissies van lidmaatschappen.

Realtime inzicht

In het online dashboard vind je alle belangrijke data zoals aanmeldingen en uitbetalingen.

Ondersteuning

Ons marketingteam helpt je graag met alle antwoorden op jouw vragen.

STAPPEN

NA AANMELDING KUN JE DIRECT STARTEN

Starten als CycleMasters affiliate kan al in een aantal simpele stappen. We leggen ze graag aan je uit.

1

Stap 1

Meld je aan bij ons affiliate systeem 'FirstPromoter' via deze link. Na aanmelding ontvang je direct jouw persoonlijke url die je kunt delen.

2

Stap 2

Download de marketingmaterialen via het platform van FirstPromotor. Hier vind je teksten, video’s en afbeeldingen die je kunt gebruiken bij de promotie.

3

Stap 3

Promoot CycleMasters onder jouw bezoekers/contacten via blogs, banners, aanbiedingen of andere promoties. Advies of hulp nodig? Ons marketing team staat voor je klaar om je te helpen.

4

Stap 4

Verwijs de bezoekers via een unieke link naar CycleMasters. De bezoeker kan op onze website een account aanmaken en ontvangt 50% korting op zijn eerste maand van het lidmaatschap.

5

Stap 5

Ontvang een commissie van 20% voor elk lidmaatschap dat via jou wordt afgesloten. Zolang iemand lid blijft betalen we je maandelijks een commissie over het lidmaatschap.

FEEDBACK

ONZE LEDEN REVIEWS

Geweldig! Ik spinde al een paar jaren in de sportschool. Nu toch eindelijk een eigen spinfiets aangeschaft en thuis lessen volgen via Cycle Masters. Dat had ik veel eerder moeten doen! De lessen zijn leuk en uitdagend, ik ben echt superblij met alle mooie ritten die CM aanbiedt. Een aanrader!

Ik train al jaren op de sportschool met de lessen van Cycle Master. sinds de xorona lekker thuis op de spinfiets. Nu een extra fiets aangeschaft zodat ik samen met mijn man kan trainen. Ik ben helemaal fan van de lessen van Evert. verveelt nooit!

Ik ben zelf spinning instructrice en ik vind best moeilijk om een motiverende les te vinden op YouTube. Met de lockdown ben ik natuurlijk thuis en heb een spinningfiets gekocht. De les van cycle master zijn geweldig!!! Goede motiverend lessen, echt super. Het is echt aan aanrader. CycleMasters en alle instructeurs heel erg bedankt voor de mooie lessen!

Christel (Nederland)

Wilma (Nederland)

Françoise (Nederland)

OVER ONS

In 2008 is CycleMasters, destijds nog ClubVirtual, gestart met het produceren van virtuele Indoor Cycling lessen voor de zakelijke fitnessmarkt. We groeiden uit tot dé expert op het gebied van Indoor Cycling workouts en onze video’s zijn nog steeds bij meer dan 2400 fitness clubs wereldwijd te zien. Je vindt onze video’s bij clubs als Basic-Fit, Fit for Free en Anytime Fitness.


Sinds 2015 zijn onze workouts ook voor consumenten thuis toegankelijk. Een totaal cycling platform waar high-energy workouts, professionaliteit en expertise gecombineerd worden tot een complete beleving.

MELD JE AAN ALS AFFILIATE EN WIJ BELONEN JEVOOR DE PROMOTIE VAN CYCLEMASTERS

Copyright © 2020. All rights reserved | Algemene Voorwaarden